Voimaannu luonnossa

Katsele... Kuuntele... Ihmettele... Pysähdy... Hengitä...

Lähde tutustumaan kanssani lähiseudun luontokohteisiin etsimää ja löytämään itsellesi keinoja rauhoittua ja voimaantua luonnossa.

Voimaannu luonnossa -ryhmässä kokoonnumme kolme kertaa, yhden kerran kesto on noin 1,5 tuntia. Jokaisella kerralla teemme Metsämieli-menetelmään perustuvia harjoituksia ja nautimme luontohetkestä.

Ruskaretki - mun lepohetki:

Lähde tutustumaan syksyiseen Sarvikallion alueeseen Tuusulassa ja irtaudu hetkeksi arjesta. Kävelemme muutaman kilometrin matkan ja matkan varrella pysähdymme aistimaan luontoa eri tavoin. Metsämieli-menetelmään perustuvien harjoitusten avulla.

Kokoontuminen:

  • to 3.10.2019 klo 17:00, Sarvikallion virkistysalue, Sarvikalliontie 35, Tuusula

Hinta:

75,00 € kolme tapaamiskertaa ja 30,00 € yksi kerta (maksutavaksi käyvät myös Smartum ja ePassi) sisältää ohjelman ja kirjalliset ohjeet harjoitteista.

Ryhmä:

Ryhmäkoko on 5-10 henkilöä. Ohjaajana Henna Susi, fysio- ja lymfaterapeutti, erä- ja luonto-opas sekä Metsämieli-vetäjä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Keravan Lääkintävoimistelu Oy, 09 242 9804 tai info@keravanlaakintavoimistelu.fi


Jo 15-20 min oleskelu luonnossa auttaa laskemaan verenpainetta. Mieliala kohenee jo 5 min jälkeen. Luonnon rauha tasapainottaa kiirettä ja nykymaailman tietotulvaa. Luonto elvyttää, palauttaa ja voi toimia myös kivun lievittäjänä. Lähde: www.mielenterveystalo.fi