Ravinto ja lisäravinteet

Valikoimassamme terveystuotteita muun muassa manuka-hunaja, propolis uute, luuliemijauhe, Elete-elektrolyytti, Aurinkovoima-viherjauhe, Floravital, Ashwagandha-uutejauhe ja Argital aktivoitu vihreä aurinkokuivattu savi.

Oikein valittuna lisäravinteita voit käyttää tukihoitona ja täydentää hyvää ravintoa. Lisäravinteet auttaa kehoa voimaantumaan ja palauttamaan tasapainoa.

Flunssaan hyvänä apuna Iocidin+, NAC (N-Acetyl Cysteine) ja Solgarin Ester-C pitkävaikutteinen C-vitamiini.

Tulehdusta kehosta vähentää Serrapeptaasi, Boris-juoma ja vahva kurkumiini.

PH:ta tasaa Vahva karpalo. Muita hyviä maitohappobakteerivalmisteita BOULRADII, joka juurruttaa maitohappobakteerit, kestää vatsahappoja ja antibiotteeja paremmin kuin tavalliset maitohappobakteerit sekä Vivomixx, Acidophilus Forte ja Replete Intensive, voimakkaat maitohappobakteerikuurit korjaavat suolistoa esimerkiksi antibioottikuurin jälkeen ja parantavat immuunipuolustusta eli puolustuskykyä monia sairauksia vastaan. Restore vahvistaa ja tiivistää suoliston pintasolukkoa luoden samalla suolistoon uudenlaisen maitohappobakteerikannan. Restore sopii imeväisistä ikääntyneisiin. L-glutamine vahvistaa myös suoliston pintoja.

Antibakteerinen, lääketieteellinen Manuka hunaja sopii hyvin fistelimäisten haavojen hoitoon, kun tarvitaan haavan parantumista ensin pohjasta. Kysy haavojen hoidosta lisää jalkaterapeutiltamme ja lisäravinteista henkilökunnalta.

Meillä hyllyssä mm. Puhdistamon, Biomedin, Solgarin, Nordiq Nutrition sekä Frantsilan tuotteita.


SIIRRY TUOTE-HINNASTOOMME