Cryonic-huippukylmähoito

Cryonic -laitteen mikrokidesuihkulla suihkutetaan iholle -78,5 asteista hiilidioksidisuihketta, joka aiheuttaa luontaiset paranemismekanismit käynnistävän termoshokin hoidettavalla alueella ja rentouttaa suuria lihaksia. Huippukylmähoito lievittää kipua ja vähentää, jopa poistaa tulehdusta käynnistäen luonnonmukaiset hoitomekanismit aktivoiden verenkiertoa, imusuonistoa ja aineenvaihduntaa. Hoidossa yhdistyvät luontaiset, ilman lääkkeitä kipua lievittävät terapeuttiset mekanismit. Termoshokki on reaktio, jota ei saada aikaan perinteisillä jäähdytyshoidoilla kuten jäällä tai kylmällä vedellä.

Hoito soveltuu moniin hoitokohteisiin sekä ihmisillä että eläimillä. Hoito ennaltaehkäisee ja hoitaa vammoja kuten lihasjäykkyys, revähtymä, venähdys, ruhje, verenpurkauma, jännevamma, tulehdus, brusiitti, nivelvaiva, arpi, leikkauksen jälkitilat, polvikipu, iskiais-lonkkasärky, reumatyyppinen sairaus sekä alueellinen kiputila. Hoito sopii akuuttien ja kroonisten vaivojen hoitoon ollen kivuton ja mielyttävämpi kuin perinteiset viilennyshoidot. Hoito ja vaikutukset ovat nopeita. Huippukylmähoidolla voidaan hoitaa turvallisesti myös urheiluvammoja ja käyttää osana valmennusta palautumisen nopeuttamiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

ESIMERKKEEJÄ HOIDETUISTA SAIRAUKSISTA: jännetulehdus, epicondyliitti, niska- ja pääkipu, hartia- ja selkäkipu, olkapää (esim. kiertäjäkalvosin), leikkauksen jälkihoito (esim. tekonivel, kolari, viisaudenhammas, syöpähoitojen jälkeinen turvotus), alueellinen kipu (esim. TOS, CRPS), reumasairaudet, spastisuus ja sairauden aiheuttama turvotus.

ESIMERKKEJÄ HOIDETUISTA URHEILUVAMMOISTA: tenniskyynrpää, golfkyynärpää, akillesvaiva, venähdys, verenpurkauma, mustelma, luukalvontulehdus, urheilijantyrä, lihasjäykkyys, nivelsideleikkausten jälkihoito, rasitusvamma.

Cryonic-huippukylmähoito hoitojen yhteydessä 10€/kerta. Kysy lisää.

Cryo Stimulation (NCS) -huippukylmähoitolaitteella on CE-merkintä ja Medical Class II a -luokitus.