Detox-jalkakylpy

Kehoa puhdistavassa ja kipua lievittävässa Detox-jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, tehostaen siten kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta. Kuona-aineet, raskasmetallit ja myrkyt poistuvat jalkojen ihohuokosten kautta kylpyveteen.

Detox-jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hoidon (erityisesti sarjahoidon) positiivisia vaikutuksia ovat mm. parantunut unen laatu, ihon kirkastuminen, aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen tasapainottuminen sekä virkistynyt olo.

Detox-jalkakylpyhoito antaa rauhoittavan vaikutuksen kiireen keskellä. Puhdistusprosessi jatkuu kehossa vielä 48–72 tuntia. Puhdistusten välillä on hyvä pitää 2–3 päivän tauko. Kuona-aineista vapautuneen kehon elinvoimaa ylläpidetään parhaiten terveellisellä ravitsemuksella, hyvällä nesteytyksellä ja riittävällä liikunnalla. Huolehdi riittävästä veden juonnista hoidon jälkeen.

Kysy hoidon soveltuvuudesta tarkemmin.