Jalkaterapia

Jalkakipu, känsä, paksuuntuneet kynnet, vaivaisenluu, lonkassa kiristystä, jalkakramppeja, haava jalassa

Jalkaterapeutti ohentaa kynnet, tutkii alaraajojen verenkiertoa, selvittää tukipohjallisten ja varvasortoosin tarvetta, käsittelee jalkojen lihaksia ja niveliä sekä hoitaa jalkojen kiputiloja ja ihoa. Jalkaterapeutti voi elvyttää jalkojen ihon kuntoa ja tehdä tukitoimia jalkahaavojen paranemiseksi.

Jalkaterapeutti on diabeetikon ja reumaatikon jalkojen asiantuntija.

Jalkaterapeutti ylläpitää liikkumista, kuntouttaa jalkoja ja antaa yksilöllistä ohjausta sekä neuvoja. Jalkaterapeutti auttaa itsehoitoa tukevien tuotteiden valinnassa hoitosi tueksi suoraan hyllystä. Ennaltaehkäisy on avain omaan terveyteen.


Meillä on sopimus jalkaterapiapalveluista Keravan kaupungin kanssa.

Jalkaterapian vaikutusta voi syventää liittämällä hoidon yhteyteen tukihoidon, kuten Lympha Press käsittelyn, joka on koneellinen lymfakäsittely helpottaen turvotusta. Neurosonic värähtelyhoidolla rauhoitetaan hermostoa, joka syventää unta. Cryonic-huippukylmällä helpotetaan kipua, tulehdusta ja turvotusta paikallisemmin. Bemer verisuoniterapia avaa mikroverenkiertoa. Näillä konsteilla saat laajempia vaikutuksia koko kehoosi jalkaterapiassa 5-15€ lisämaksulla.

» Hinnasto