Tule töihin Keravan Lääkintävoimisteluun, Fysio Keravaan. Olemme toimineet Keravalla jo 38 vuotta. Olemme aktiivinen työyhteisö, joka kehittää omaa osaamistaan moniammatillisesti. Loistava mahdollisuus kasvaa fysioterapeuttina, lymfaterapeuttina, osteopaattina... Yrityksen työvälineistö on modernia, joka tukee kuntoutusprosesseja ja lisää työn mielekkyyttä. Opastamme lisää tarpeidesi mukaan.

Asiakaskuntamme on monimuotoinen; tules- ja neurologisia kuntoutujia, veteraaneja, lapsia ja lymfaterapiaa tarvitsevia asiakkaita. Meillä on säännöllinen työnohjaus, työkultuuri on rento ja joustava.

Olemme tulleet valituksi Kelan vaikeavammaisten fysioterapian palvelutuottajiksi ja sen johdosta tarvitsemme lisää alan ammattilaisia tiimiimme.

Haemme nuorekkaaseen ja välittömään työyhteisöömme ammattitaitoista työstään innostunutta fysioterapeuttia, jolla NDT-Bobath tai muu erityisosaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan alan työkokemusta vähintään 2 vuotta.

Ajokortti on työssä välttämätön! Oma auto ei ole välttämätön. Työntekijältä edellytetään voimassa olevaa EA1 korttia.

Palkkaamme henkilön heti, kun sopiva löytyy kokoaikatyöhön mutta hakijan itse halutessa myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Hakemukset sähköpostilla: terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi

Jaa tämä sivu