Fysioterapeutti

Haluatko unelmien työpaikan kuntoutuksen näköalapaikalta moniammatillisesta tiimistä? Olet osa sitoutunutta ja työtänsä kehittävää oppivaa tiimiä. Syvennät kanssamme osaamista kehon kuntoutuksesta monitasoisesti. Yrityksessämme on avoin ja rento työkulttuuri. Olemme joustavia, meillä on säännöllinen työnohjaus. Asiakkaamme ovat sitoutuneita ja meiltä haetaan erityisasiantuntijuutta. Yritys on toiminut jo 37-vuotta. Yrityksen työvälineistö on modernia, joka tukee kuntoutusprosesseja ja lisää työn mielekkyyttä. Toimintaympäristömme sijoittuu pääasiassa Keravalle ja lähikuntiin.

Tule töihin Keravan Lääkintävoimisteluun, Fysio Keravaan. Olemme aktiivinen työyhteisö, joka kehittää omaa osaamistaan moniammatillisesti. Loistava mahdollisuus kasvaa fysioterapeuttina, lymfaterapeuttina, osteopaattina.. Asiakaskuntamme on monimuotoinen; tules- ja neurologisia kuntoutujia, veteraaneja, lapsia ja lymfaterapiaa tarvitsevia kuntoutujia.

Haemme nuorekkaaseen ja välittömään työyhteisöömme ammattitaitoista työstään innostunutta fysioterapeuttia, jolla akupunktio-, NDT- tai muu erityisosaaminen, joka katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan alan työkokemusta vähintään 2-3 vuotta. Koulutamme työntekijöitämme. Tutustu lisää yritykseemme Facebookissa ja Instagramissa.

Palkkaamme henkilön heti, kun sopiva löytyy. Kyseessä on sijaisuus 5.1.2021 saakka, mutta työn jatkumiselle on hyvät mahdollisuudet tämän jälkeenkin. Työtä tarjolla toiveidesi mukaan (20)-40h/viikko.

Hakemukset sähköpostilla: terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi

Linkki mol.fi sivuille: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10217370

Jaa tämä sivu