Lantionpohjan fysioterapia

Lantionpohjanlihasten treeni auttaa. Toimiva lantionpohja edellyttää kunnossa olevia lihaksia, sidekudosrakenteita, terveitä hermoja, kunnossa olevaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lantionpohjan hyvinvointi vaatii limakalvoston hyvää kuntoa, oikeaa pH:ta sekä hyvää maitohappobakteeristoa. Terve lantionpohjan lihaksisto toimii tukipilarina sisäelimille yhdessä luiden ja sidekudosten kanssa. Lantionpohjanlihasten treenaus suunnitellaan vaiheittain yksilöllisesti.

Lantionpohjan fysioterapiasta apua eri ikäisille naisille ja miehille: odottavat ja synnyttäneet äidit, vatsalihasten erkauma, virtsankarkailu, yliaktiivinen rakko, paineen-tunne alavatsassa, alaselkäkivut, ummetus- ja ulostekarkailu, ulostevaikeudet, lantionpohjan kiputilat, vulvodynia, prostatakipu, mikä ilmenee kipuna esim. istuessa virtsaamis- ja ulostustoiminnoissa sekä ejakulaatiossa, ”pain in ass”, neurologisista sairauksista johtuvat lantionpohjan toimintahäiriöt, seksuaalielämän pulmat mm. yhdyntäkivut ja erektiovaikeudet.

Lantionpohjan hyvä kunto vaikuttaa suoraan elämänlaatua kohottavasti!


Mikäli et löytänyt sopivaa aikaa sähköisestä ajanvarauksesta, soita tai laita viesti, pyrimme järjestämään sen mahdollisimman pian.