Lymfaterapia

Lymfaterapialla vaikutetaan kehon aineenvaihduntaan.

Lymfaterapia tehostaa imunestevirtausta ja vaikuttaa kehoon puhdistavasti. Lymfaterapialla voidaan hoitaa eri sairauksiin liittyvää turvotusta. Sitä käytetään myös vammojen jälkitiloissa ja leikkausten jälkihoidossa. Hoito on kevyttä käsinpumppausta, joka lievittää lihasjännitystä ja kipua sekä rentouttaa koko kehoa. Lymfaterapialla hoidetaan myös tuoreita ja vanhoja arpia. Arpia käsitellään sekä manuaalisesti että laitehoidoilla.

Lymfanesteiden kiertoa tukevat Lympha Press-, Lympha Touch-, LPG- ja huippukylmähoidot. Arvioimme hoidon sopivuutta yksilöllisesti ihosi kunnon ja tarpeidesi mukaan. Tukihoidot 5-15€ hoidon yhteydessä. Kysy lisää.

Lymfahoito elvyttää kehon omaa nestekiertoa voimakkaasti, joten juo riittäväsi raikasta vettä tai yrttiteetä. Varaa kehollesi aikaa sopeutua hoidon vaikutuksiin. Saunaan ei ole hyvä mennä välittömästi hoidon jälkeen.

Lymfateippaus perustuu kinesioteippaukseen. Lymfateippauksen vaikutusta voidaan muuttaa muuntelemalla teippausta. Lymfateippien, kuten lymfahoidon avulla, elvytetään imusuonten toimintaa. Teippaus kestää käytössä 3–14 vuorokautta.

Lymfahoitoa ei suositella, jos kehon vastustuskyky on kuormittunut: tulehdukset, flunssat, kuume, tuore laskimotukos, syöpä, akuutti ruusu, kilpirauhasen tai sydämen vajaatoiminta.

» Hinnasto