Leikkauksen jälkeinen kuntoutus

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on tärkeä osa leikkauksen onnistumista ja paluuta hallitusti takaisin työhön tai normaaliin elämään. Parhaimmillaan kuntoutus alkaa jo ennen leikkausta. Kehoa ja kudoksia voidaan valmistaa mahdollisimman nopeaa toipumista varten. Jos sinulla on maksusitoumus, on se hyvä ottaa mukaan ensimmäiselle kerralle, mutta voit tulla myös itsemaksavana vastaanotolle. Valitettavan usein ihminen jää yksin tai puolitiehen leikkaustoimenpiteiden jälkeen. Joskus kuntoutukseen ei kiinnitetä lainkaan huomiota. Tällöin leikkausarvet voivat jäädä kiristämään ja vaivaavat myöhemmin kehon normaalia toimintaa. Huonosti paranevat haavat hidastavat kuntoutumista. Liikemallit voivat muuttua ja voimat jäädä heikommaksi. Raajaturvotus viivästyttää paranemista. Kuntoutusohjelmamme on yksilöllinen, turvallinen ja maltillisesti etenevä arvioiden asiakkaan sen hetkistä tilannetta. Autamme kaikenlaisista leikkauksista toipuvia, myös esteettisestä kirurgiasta.

Leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa voit hyödyntää moniammatillista osaamistamme (fysioterapeutti, lymfaterapeutti, osteopaatti, jalkaterapeutti, haavahoitaja), modernia teknologiaa ja asianmukaista välineistöä. Tarvittaessa vuokraamme kuntoutusta edistävää välineistöä kotiin.

Kuntoutuskokonaisuutesi vaikutusta voi syventää liittämällä hoidon yhteyteen tukihoidon, kuten Lympha Press käsittelyn, joka on koneellinen lymfakäsittely. Neurosonic värähtelyhoidolla rauhoitetaan hermostoa, joka syventää unta. Cryonic-huippukylmällä helpotetaan kipua, tulehdusta ja turvotusta. Bemer verisuoniterapia avaa mikroverenkiertoa. Näillä konsteilla täsmennät hoitoasi syvemmin vaikuttavaksi 5-15€ lisämaksulla. Kysy lisää.