Info

Varaa aika!

Voit varata ajan haluamaasi hoitoon suoraan Online-ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse numerosta (09) 242 9804. Voit myös poiketa suoraan sisään toimipisteeseemme. Opastamme ja neuvomme sinua hoitoa koskevissa asioissa.

Tule lähetteellä tai ilman

Meiltä saat erilaisia hoitoja joko lähetteellä tai ilman lähetettä. Lähetehoidoissa KELAn suorakorvaus. Kauttamme KELAn järjestämää ja rahoittamaa vaikeavammaisten kuntoutusta. Lisäksi kauttamme maksusitoumuksella Keravan kaupungin ja Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymän lääkinnällistä- ja veteraanikuntoutusta. Lisäksi HUS:in myöntämää kuntoutusta sekä Helsingin kaupungin palvelusetelikuntoutusta (fysio- ja lymfaterapia, rintamaveteraanien avokuntoutus). Opastamme myös käytännön asioissa. Kysy lisää.

Lahjakortit

Paikoitustilat ovat suoraan ulko-oven edessä ja toimitiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Kysy hoitojen soveltuvuudesta tarkemmin.

Meiltä lahjakortit joko tietylle hoidolle tai summalle. Tule paikan päälle tai soita! Lähetämme lahjakortit myös sähkö- tai kirjepostilla. Kysy lisää.

Liikunta-ja hyvinvointimaksuvälineet

Meillä käy maksuvälineenä Smartum-setelit, Smartum- kortti ja Smartum-mobiilimaksu sekä ePassi, Eazybreak ja Edenred. Kysy lisää.

Tarjoamme hoitoa siellä, missä sitä tarvitaan

Tiloissamme on seitsemän hoitohuonetta, jumppasali ja lasten terapiatila.

Palvelemme asiakkaitamme myös kotona, palvelukodeissa, päiväkodeissa, kouluilla sekä muualla asiakkaan elinympäristössä. Kotikäyntejä Kerava, Järvenpää - Tuusula - Sipoo - Vantaa - Pornainen - Nurmijärvi - Mäntsälä - Porvoo - Helsinki. Kysy lisää.

Hyvä muistaa

Kysy hoitojen soveltuvuudesta tarkemmin. Peruuta tarpeeton hoitoaika hyvissä ajoin, viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta käynnistä perimme täyden maksun. Sairastapauksissa ajan peruminen on veloituksetonta.

Ajankohtaista

Palvelemme Teitä turvallisesti ja seuraamme viranomaisten ohjeita. Olemme terveenä töissä. Pinnat pyyhitään joka asiakkaan jälkeen ja tarvittavat suojaukset ovat käytössä. Kaikki asiakkaamme ohjataan käsien pesulle saavuttaessa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tiloissamme. Jos mahdollista, niin saavu varatulle ajalle vasta muutamaa minuuttia aiemmin. Näin pyrimme välttämään ruuhkaa odotustilassa. Voit myös ilmoittaa, jos haluat odottaa aikaasi ulkona.

Liityimme Kantaan 27.9.2017, jonka jälkeen uusista hoitojaksoista ja käynneistä viedään tieto sähköisesti valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon - Kantaan. Omakanta- palvelusta pääsee katsomaan omia tietoja ja sinne kirjaudutaan kanta.fi- sivun kautta. Omakannassa voi asettaa suostumuksia ja kieltoja koskien potilastietojen käyttöä terveydenhuollon toimipisteissä. Pystymme tekemään asetuksia tarvittaessa myös hoidon yhteydessä.