Info

Varaa aika!

Voit varata ajan haluamaasi hoitoon suoraan Online-ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse numerosta (09) 242 9804. Voit myös poiketa suoraan sisään toimipisteeseemme. Opastamme ja neuvomme sinua hoitoa koskevissa asioissa.

Tule lähetteellä tai ilman

Meiltä saat erilaisia hoitoja joko lähetteellä tai ilman lähetettä. Lähetehoidoissa KELAn suorakorvaus. Kauttamme KELAn järjestämää ja rahoittamaa vaikeavammaisten kuntoutusta. Kysy lisää, opastamme myös käytännön asioissa. Paikoitustilat ovat suoraan ulko-oven edessä ja toimitiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Kysy hoitojen soveltuvuudesta tarkemmin.

Lahjakortit

Meiltä myös lahjakortit joko tietylle hoidolle tai summalle. Tule paikan päälle tai soita!

Tarjoamme hoitoa siellä, missä sitä tarvitaan

Palvelemme asiakkaitamme myös kotona, palvelukodeissa, päiväkodeissa, kouluilla sekä muualla asiakkaan elinympäristössä. Kysy lisää.

Hyvä muistaa

Kysy hoitojen soveltuvuudesta tarkemmin. Peruuta tarpeeton hoitoaika hyvissä ajoin, viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta käynnistä perimme täyden maksun.

Ajankohtaista

Liityimme Kantaan 27.9.2017, jonka jälkeen uusista hoitojaksoista ja käynneistä viedään tieto sähköisesti valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon - Kantaan. Omakanta- palvelusta pääsee katsomaan omia tietoja ja sinne kirjaudutaan kanta.fi- sivun kautta. Omakannassa voi asettaa suostumuksia ja kieltoja koskien potilastietojen käyttöä terveydenhuollon toimipisteissä. Pystymme tekemään asetuksia tarvittaessa myös hoidon yhteydessä.