Fysioterapialla ylläpidetään ja edistetään toimintakykyä sekä ennaltaehkäistään sen rajoittumista.

Fysioterapiaan voit hakeutua saadaksesi ohjausta, neuvontaa ja hoitoa esimerkiksi kivun, sairauden, tapaturman tai väsymisen aiheuttamien toimintakyvyn haasteiden ratkaisemiseksi tai yleisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi. Fysioterapialla voidaan vaikuttaa myös keuhkojen toimintaa, jos kärsit limaisuudesta tai huonosta hengitysfunktiosta.

Tavoitteeseen pyritään valikoiden tarjonnastamme sopivia hoitomuotoja: terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa, hierontaa, lymfa- ja kinesioteippausta, fysikaalisia hoitoja kuten lämpö-, sähkö- ja softlaserhoitoa, Cryonic huippukylmää, LymphaPressiä, LPG-hoitoa sekä Bemer verisuoniterapiaa ja Neurosonic-värähtelyhoitoa.

Tarjoamme tuki- ja liikuntaelinten-, geriatrisen-, neurologisen-, työterveyden-, äitiys- ja psykofyysisen fysioterapian asiantuntijuutta. Meiltä myös leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Aloita kuntoutus jo ennen leikkausta, näin toivut nopeammin. Kysy lisää.

Mihin psykofyysinen fysioterapia auttaa?

Psykofyysisessä fysioterapiassa yhdistyy kehon ja mielen kokonaisuus. Opimme ymmärtämään itseämme ja kehomielen reagointitapaa. Psykofyysisen fysioterapian avulla lisätään kehon ja mielen voimavaroja jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi voidaan edistää kehon hahmottamista, lievittää kipua, oppia stressinhallintaa ja rentoutumista lisäten tietoisuutta omista voimavaroista.

Terapian tavoitteet ja eteneminen suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden asiakkaan kiinnostus ja omat voimavarat. Fysioterapian tavoitteet määräytyvät aina asiakkaan voimavarojen ja elämäntilanteen mukaan. Ihminen ruumillistaa kehonsa kautta erilaisia tunnetiloja ja psyykkisiä oireita. Tunteen ja kehontuntemuksen erottaminen voi olla hankalaa, mikä voi ilmetä lihasjännityksenä tai muuttuneena hengityksenä.

Luonteisesti terapia sisältää keskustelua, kehotietoisuutta lisääviä harjoitteita ja hengityksen tiedostamista. Keskeisenä elementtinä on kokemuksellinen oppiminen. Oman kehon kokemisen ja tunnistamisen myötä asiakas tiedostaa tunteiden, stressin ja kehollisten oireiden yhteyden.


» Hinnasto