Osteopaattisella hoidolla lisätään elinvoimaa ja voimistetaan kehon omia säätely- ja paranemismekanismeja.

Kehon rakenne: luut, nivelet, nivelsiteet, jänteet, sidekudokset, kalvot, lihakset, sisäelimet ja rauhaset muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden. Kaikki muutokset näiden rakenteiden toiminnassa häiritsevät hermo-viestintää, verenkiertoa, immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa aiheuttaen jännitystä ja lukkiumia sekä altistaen sairauksille.

Hoito on hellää ja sopii kaikenikäisille.

Jos yksikin kehon alue toimii huonosti, se häiritsee koko kehon toimintaa. Osteopaattisesta hoidosta saat kivunlievitystä, hyvää oloa, elinvoimaa, ohjausta ja tietoa.

» Lasten osteopatia

Osteopaattinen hoito sopii myös raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville.

Raskautta suunnitellessa on hyvä varmistaa, että lantio ja selkäranka ovat hyvässä tasapainossa ja mukautumiskykyisiä. Lantion liikerajoituksia ja lantion alueen elinten jännityksiä voidaan lieventää. Raskausajalle on tyypillistä turvotus, iskias-oireet, puutuminen, lantion ja kylkiluiden kivut, joita voidaan helpottaa ja tehdä tilaa kasvavalle vatsalle. Osteopatialla autetaan kehoa pysymään tasapainossa ja palautumaan synnytyksestä.

Osteopaattisesta hoidosta voi olla apua

Selkä-, niska-, lihas- ja nivelkivut, päänsäryt, astma- ja hengitysoireet, vatsa-vaivat ja refluksi oireet, leukanivelpulmat, tapaturmien jälkitilat, puutumisoireet, jäykkyydet, stressi, unipulmat, hermoston oireet, huimaus, tinnitus, lapsettomuus.

» Kysy lisää