LPG-hoito

TERVEYS LPG laitehoidon avulla voidaan vaikuttaa mm. kipuun ja tulehdustiloihin, nivelten jäykkyyksiin ja liikelaajuuteen, arpiin (tuoreisiin ja vanhoihin), lymfakierron häiriöihin ja etenkin urheilijoilla lihasten toipumiseen kovasta rasituksesta. LPG-hoito sopii hyvin leikkausten ennakoivaan- ja jälkikuntoutukseen sekä fysio- ja lymfaterapian tukihoidoksi. Hoito vaikuttaa välittömästi turvotukseen, kipuun ja liikerajoitukseen helpottaen kehon kireyttä ja vilkastuttaen aineenvaihduntaa sekä ihon uusiutumista. LPG hoidolla leikkauksen jälkeinen kuntoutus nopeutuu. LPG hoito vaikuttaa merkittävästi kehon kalvoihin eli faskioihin ja jänteiden sekä ihon elastisuuteen.

URHEILU Urheilijat hyötyvät LPG hoidosta kehoa valmisteltaessa urheilusuoritusta varten ja lihasten palautumisessa rasituksesta. Urheiluvammoissa LPG hoito vähentää kipua ja turvotusta, sekä venyttää lihaksia ja lihaskalvoja. LPG estää arpikudoksen syntymistä, lisää lihasten rentoutta ja elastisuutta, aktivoi hermostoa ja lisää liikelaajuutta. LPG nopeuttaa tutkitusti merkittävästi palautumista urheilusuorituksesta. Kokeile LPG ja Cryonic huippukylmä hoito kombinaatiota akuutissa vammassa, palaudut nopeasti, tutkitusti 50% vähemmän kipua.


KAUNEUS LPG-laitteella lipomassage eli selluliitin vähentäminen ja -tasoittaminen, appelsiini- ja veltostuneen ihon kiinteytys sekä esteettiset hoidot kuten kauneusleikkauksia ennen ja jälkeen oleva ihonkuntoutus ovat tehokasta ihonhoitoa, kun ruokavalio ja liikunta eivät muun itsehoidon lisäksi riitä. Endermologie LPG vartalohoidossa rasvasolujen lipolyysi lisääntyy jopa 70%. Endermologie LPG kasvohoidoissa hyaluronisynteesi lisääntyy 80%. LPG-hoito on miellyttävä.


LPG hoidosta on tehty tieteellisiä tutkimuksia 145kpl ja hoitomuoto on levinnyt jo 110 maahan. Tutkimuksen mukaan myös fibromyalgiapotilaat hyötyvät LPG hoidosta. LPG hoitoa voidaan antaa erillisenä hoitona tai yhdistää fysio- ja lymfaterapiaan, hierontaan tai osteopatiaan. LPG hoitojen yhteydessä 10€/kerta. Kysy lisää.