Terveystuotteet


BORIS-JUOMA

Boris on kuntouttava juoma.

Mahla Forestin Boris-juoma on valmistettu suomalaisista juureksista ja marjoista hapattamalla. Maitohappabakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita.

Boris-juoma puhdistaa, ravitsee ja virkistää: juoma sisältää eläviä maitohappobakteereja probiootteja, entsyymejä, flavonoideja ja prebiootteja, jotka suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta ja ovat kiinnitymiskykyisiä suolistoon.

Boris lisää aineenvaihduntaa ja vastustuskykyä ”huonoja bakteereja” vastaan, parantaa suoliston tasapainoa, tukee kehon omien säätelyjärjestelmien toimintaa.RAVINTO JA LISÄRAVINTEET

Valikoimassamme terveystuotteita muun muassa manuka-hunaja, propolis uute, luuliemijauhe, Elete-elektrolyytti, Aurinkovoima-viherjauhe, Floravital, Ashwagandha-uutejauhe ja Argital aktivoitu vihreä aurinkokuivattu savi.

Oikein valittuna lisäravinteita voit käyttää tukihoitona ja täydentää hyvää ravintoa. Lisäravinteet auttaa kehoa voimaantumaan ja palauttamaan tasapainoa.

Flunssaan hyvänä apuna Iocidin+, NAC (N-Acetyl Cysteine) ja Solgarin Ester-C pitkävaikutteinen C-vitamiini.

Tulehdusta kehosta vähentää Serrapeptaasi, Boris-juoma ja vahva kurkumiini.

PH:ta tasaa Vahva karpalo. Muita hyviä maitohappobakteerivalmisteita BOULRADII, joka juurruttaa maitohappobakteerit, kestää vatsahappoja ja antibiotteeja paremmin kuin tavalliset maitohappobakteerit sekä Vivomixx, Acidophilus Forte ja Replete Intensive, voimakkaat maitohappobakteerikuurit korjaavat suolistoa esimerkiksi antibioottikuurin jälkeen ja parantavat immuunipuolustusta eli puolustuskykyä monia sairauksia vastaan. Restore vahvistaa ja tiivistää suoliston pintasolukkoa luoden samalla suolistoon uudenlaisen maitohappobakteerikannan. Restore sopii imeväisistä ikääntyneisiin. L-glutamine vahvistaa myös suoliston pintoja.

Antibakteerinen, lääketieteellinen Manuka hunaja sopii hyvin fistelimäisten haavojen hoitoon, kun tarvitaan haavan parantumista ensin pohjasta. Kysy haavojen hoidosta lisää jalkaterapeutiltamme ja lisäravinteista henkilökunnalta.

Meillä hyllyssä mm. Puhdistamon, Biomedin, Solgarin, Nordiq Nutrition sekä Frantsilan tuotteita.HOMEOPAATTISET TUOTTEET

Valikoimassamme Dr. Reckewegin yhdistelmävalmisteita lähes koko sarja, esimerkiksi tulehdukseen R1, hikoiluun R32, flunssaan R6 ja yskäsiirappi R8. Astmaan R43, keuhkoille R24 ja R48, vaihdevuosiin R10, maksa- ja sappirakon vaivoihin R7, nesteenpoistoon R58, päänsärkyyn R81 sekä hermo- ja unitipat R14 rauhattomuuteen. Atomare-voide R30 on hyvä vaihtoehto lääkevoiteille lihassärkyihin ja kipuun. Tipoista löytyy akuuttiin ja krooniseen vaivaan apua. Valmisteet sopivat vaivoihin tukihoidoksi. Autamme sinua löytämään vaivaasi sopivan valmisteen.

Homeopaattisia yksittäisvalmisteita eri vahvuuksilla esim. Aconitum, Arnica, Arsenicum album, Belladonna, Gelsenium, Nux Vomica ja Pulsatilla.


TUKISUKAT JA ALUSASUT

Monipuolinen sukkavalikoima hyllystä tukemaan jalkojasi töissä, arjessa, juhlassa.

Varmistamme mittaamalla sukkien koon. Meiltä myös yksilöllisiä lääkinnällisiä hoitosukkia ja sukanveto apuvälineitä.

Tamsilkin silkkivilla alusasuja naisille ja miehille, paljon kokoja.SIIRRY TUOTE-HINNASTOOMME